скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Assumption  : 
2.
St. Andrew's Day  : 
3.
National Day  : 
4.
Christmas Day  : 
😥
5.
Boxing day  : 


Визначте період
..в Romania
сьогодні, вівторок, 9 серпень, 2022

робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 221 / 365
робочий день року : 152 / 251
приурочувати (UTC +01) : 19:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:21

UTC
-09
Alaska
09:21

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:21

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:21

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:21

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:21 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:21 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:21 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:21 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:21 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
серп.

09
19:21
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel